onsdag 29. oktober 2008

TREFFPUNKT AREQUIPA

På tur til årets høstkonferanse møtte vi disse viqunjaene, samt en vulkan som nok hadde blitt litt forkjøla og hosta svakt..... Spennende å bo på  jordplatene her i Peru, de er i stadig bevegelse! Så dere som synes action er OK, kom til Peru! 

Vi ble møtt av en flott fruktbåt da vi ankom skolen i Arequipa som skulle huse oss i tre dager, og mon tro om ikke konferansen også bar frukt på den måten at vi fikk fantastisk bibelundervisning (uten overdrivelse), samt masse moro fra skolebarna.

Margrethe og Andreas Bakke hadde familiemøte og som dere ser hadde de klart å aktivisere de som satt i salen, stor stemning! Knut Bjørn og Svend Åge hadde undervisning vi vel ikke skal glemme med det første. Om det var undervisningen som satte disse to herrene i tanker, vet jeg ikke.....men de er nå et studie verdt!

Vi må ikke glemme lærerstudentene vi har på besøk!!!  Nå har de nettopp kommet opp til Juliaca og skal være her i to uker. Vi skal ta godt vare på de!

På slutten av konferansen ble det tid til bading og leiking,  Ivar Eiken og Per M. Naley var i aksjon. Jeg tror gutta hadde det kjekt, jeg! -Bare se på de!
Ingen kommentarer: