torsdag 21. august 2008

DER KVINNER TREFFES....
Helga 1. og 2. august  var det kvinnesamling på bibelskolen Clet i Juliaca. 35-40 damer, dertil noen avkom ;var samla til oppbyggelse og litt fri fra det daglige. Det er alltid like godt og treffes slik, også for oss norske. Alle trenger vi fellesskap og kanskje nye tanker å "tygge" på. Her delte misjonærer og nasjonale på undervisningsoppgavene, og vi kunne kjenne at det vi ikke helt får til sjøl, det ordner Herren selv med slik at det blir godt. --Ja, ja...det var noen kaker som ikke helt ble slik de skulle, og å sette de på Herrens dreiebenk ble også vanskelig. Men det lærte oss at det som blir mislykket, det kan tas opp igjen, alt fra ei mislykka sjokoladekake til et mislykka liv. Mht et mislykka liv så er det et ordtak som sier at: "det gjelder ikke hvor mange ganger du faller,men hvor mange ganger du reiser deg opp igjen"...det er mye sant i de orda, og sammen med Jesus får de en dypere betydning.

Denne helga ble også preget av vitnesbyrd og spørsmål, --"kan jeg vitne som ikke har utdannelse? --"jeg har gått på skole i noen få år, kan nesten ikke lese...jeg kjenner meg så uverdig"--"jeg har studert litt,men har ikke frimodighet..."---osv. Så mye lav selvvfølelse....

Men konklusjonen ble: at i Jesus er vi profesjonelle nok, det er i ham vi lever og er til og det er i ham vi har vår verdi, i ham kan vi frimodig vitne og dele ordet på det nivå vi er. Det var en misjonær som gikk fra dette kvinnestevnet med en liten bønn inni seg: Om at disse kvinnene må reise seg og kjenne seg verdsatt som det de er, med alle feil, og se litt etter hvert at det var EN som kom for å befri de som var fanget. 

1 kommentar:

Sarah sa...

Hi, your website is the best!
Get your kids to try out my doctor who academy, online, that is absolutley free1
www.doctorwhoacademy.blogspot.com