tirsdag 21. april 2009

PÅSKA 2009


Den glade flokk! (minus fotografen) . Denne påsken blir den siste vi feirer her i Peru denne gangen, etter tre år setter vi snart kursen hjem til Norge, med blandede følelser fordi vi har trivdes så godt. Men enda en tur ble det med fam. Mulelid og besøk fra Norge ,først til Macusani og ned til Ollachea og så opp til Crucero der vi feira 1.påskedag sammen med vennene der inne. Det har blitt en uforglemmelig opplevelse for oss, og noen av inntrykkene får vi dele litt seinere. Det viktigste var allikevel enda en gang å få feire påske og Jesu oppstandelse med los hermanos her oppe i fjellene.
Bildet under taler for seg selv, det er ikke mye her som ikke er oppdyrket!
Så må det også få bli slik at vi får dyrke og så Ordet om det glade budskapet slik at ingen del av verden står tilbake.





Denne flokken møtte oss, staselige og stolte.


Hva gjør vi når eneste brua er blokkert av en stor stein?- Jo som i gamle dager (da vegene var meget dårlige) vi krysser elva med bil. Med tunga rett i munnen og gassen i bånn....



Veien ned til Ollachea er en del av den nye Transoceanico-veien som skal gå til Brasil, et veistykke som nok koster flesk og litt til.  Enkelte partier minner oss om Vestlandsveier, smale, rasfarlige partier. Standarden forøvrig var/er meget bra!  

Her er Ollachea, betyr visstnok kjele med lusegg..uten sammenligning forøvrig. Her skulle vi tilbringe en natt på et heller sparsomt hotell, vi skulle spise mat på en restaurant som var eid av et hyggelig par fra Juliaca, de bor ikke langt fra oss....og her skulle vi bade i det som vel kan sies å være byens badekar, noen varme kilder like før vi kjørte inn i Ollachea. 


 Fra Katedralen i Ollachea, her var det pyntet til påskefeiring og noen glade, blåkledte jenter ventet på dirigenten sin, de skulle ha korøving. Legg merke til de syv flamme-plakatene som henger over alteret, der står det f.v. :Frykt for Gud, Rådgiver, Intelligens, Barmhjertig, Kraft, Sannhet og Kjennskap/Innsikt. Nederst:

JESUS LEVER!



SPRING, SPRING og møt Jesus! Han er oppstått, Han lever idag! 

Ingen kommentarer: